کش سایت چیست ؟

 

Cache Memory یا همان حافظه پنهان یکی از انواع حافظه ها می باشد .این حافظه بسیار سریع تر از انواع دیگر حافظه می باشد .در پردازنده قرار دارد و مقداری از اطلاعات حافظه رم را شامل می شود و زمانی که پردازنده نیاز به اطلاعات دارد برای دسترسی سریع تر به کش خود مراجعه می کند . این تعاریفی که ذکر گردید تعریف حافظه کش در رایانه ها و دیگر وسایل حافظه دار می باشد . اما ما در این مقاله می خواهیم حافظه کش سایت را بررسی نماییم . کش سایت یکی از قابلیت های جدید و کار آمد می باشد که در ادامه به بررسیآن می پردازیم .

کش سایت چیست ؟

کش سایت یک مکان برای ذخیره سازی موقت اطلاعات سایت به صورت صفحات استاتیک است .به کش وب سایت ها Http Cache نیز می گویند .کش سایت باعث می شود سرعت بارگذاری سایت بالا رود زیرا در محل زخیره سازی اطلاعات ، عکس ها و صفحات HTML ذخیره میگردد بدین ترتیب میزان درخواست اطلاعات به سرور کاهش میابد که این امر روی سرعت سایت تاثیر می گذارد .حافظه کش سایت مانند حافظه کش در کامپیوتر می باشد در اینجا و سرور نیز مانند حافظه رم می باشد سایت ها وقتی کاربری وب سایتی را باز میکند به جای دریافت اطلاعات از سرور که با سرعت کمتری انجام میگیرد از کش سایت استفاده میکند تا در مدت زمان سریع تری وب سایت بارگذاری شود.بار ها شده است که شما به یک سایت مراجعه کنید اگر آن سایت کش نداشته باشد، شما برای هر بار کلیک باید مدت زمانی را برای بارگذاری سایت تلف کنید اما اگر آن سایت کش داشته باشد در مدت زمان کوتاه تری وب سایت مذکور برای شما بارگذاری می گردد .سایت های بسیار وجود دارند که بصورت روزانه بازدید بسیاری دارند اگر برای هر بار بازدید اطلاعات از سرور فراخوانی گردد ، سرعت بارگذاری وب سایت برای چند کاربر بسیار کند می شود . اما اگر سایت ، کش داشته باشد نیازی نیست برای هر بار بازدید کاربران از سرور اطلاعات فراخوانی کند .وقتی کاربری اطلاعاتی را از سایتی فراخوانی می کند اطلاعات خواسته شده در سیستم کش ذخیره می گردد . این اطلاعات در کش باقی می ماند و وقتی کاربری دیگری آن اطلاعات را بخواهد دیگر از سرور فراخوانی نمی شود بلکه از کش درخواست می گردد . بدین ترتیب سرعت بارگذاری سایت افزایش می یابد.

کش سایت چگونه عمل می کند ؟

سیستم کش سایت بدین صورت عمل می کند که ؛ اگر شخصی به یک وب سایت رجوع کند و درخواست اطلاعات کند ، مرورگر کاربر اطلاعات را به صورت HTTP Request از سرور درخواست می کند . سرور بعد از پردازش اطلاعات درخواست شده آنها را به صورت فایل HTML به مرورگر بر می گرداند و کاربر می تواند وب سایت را مشاهده کند . در صورتی که کاربری از قبل این اطلاعات را در خواست کرده باشد آنها بر روی کش ذخیره می شوند و سرعت بارگذاری سایت افزایش می یابد .در صورتی که شما مطلب جدید به وب سایت خود اضافه کنید امکان این است که برای کاربر قابل نمایش نباشد در این صورت باید در تنظیمات پنل مدیریت وب سایت خود حافظه کش سایت را پاک کنید .

 

آیا کش کردن صفحات واقعا موثر است؟

یک وب سایت با کدنویسی خوب، ممکن در کمتر از دو ثانیه بارگذاری شود. (توجه داشته باشید: سرعت بارگذاری یک وب سایت چیزی است که شما به راحتی می توانید آن را با استفاده از خدمات رایگان مانند GTMetrix تست کنید). به اندازه ی کافی سریع نیست؟ آیا واقعا کش کردن ارزشش را دارد؟ پاسخ این است: البته که بله. با استفاده از کش کردن مرورگر و سرور می توانید زمان زیادی را صرفه جویی کنید.

همچنین شایان ذکر است، با پیاده سازی کش کردن، نه تنها شما وب سایت خود را سریع تر کرده اید، حتی در بهبود عملکرد آن نیز موفق بوده اید و به آن کمک کرده اید تا بتواند بار ترافیک سنگینی را تحمل کند.

حال سوال این است: چگونه کش کردن موثر است؟ با توجه به مطالعات اخیر توسط YUI، ذخیره ی مرورگر می تواند سرعت را به اندازه ی 300? افزایش دهد!

انواع کش

به طور کلی، دو نوع کش وجود دارد: کش سرور و مرورگر. کش مرورگر در سمت سرویس گیرنده (کاربر) انجام می شود، در حالی که کش سرور در سمت سرور انجام می شود. اجازه دهید که به تفاوت های بین این دو نگاهی بیندازیم.

https://hamyareweb.shopfa.com/weblog/355833

کش مرورگر

هنگامی که شما از یک وب سایت بازدید می کنید، نه تنها نیاز به بازیابی محتوای صفحه ی مورد نظر دارید، بلکه همچنین نیاز به یک دسته از منابع مانند فایل های جاوا اسکریپت ها، صفحات صفات، فونت ها و غیره، دارید که مرورگرتان به طور خودکار علاوه بر محتوا آن ها را دانلود می کند.

کش مرورگر این اجازه را به مرورگر می دهد که این فایل ها را ذخیره کند، بنابراین سری بعد که شما قصد دارید این وب سایت را بازدید کنید، دیگر نیاز به بازیابی این فایل ها نخواهد بود.

برای مثال، اولین باری که شما از  وب سایت مخزن وردپرس بازدید می کنید، یک دسته از منابع برای شما ارسال می شوند که مرورگر شما بطور خودکار بلافاصله آن ها را کش خواهد کرد. ممکن است برای بار اول چند ثانیه ای دانلود این فایل طول بکشد، اما دفعه بعد که شما این سایت را بازدید خواهید کرد، زمان بارگذاری وب سایت بر روی مرورگرتان بطرز قابل ملاحظه ای کاهش خواهد یافت (به اندازه یک دوم یا بیشتر).

 

استفاده از کش کردن درون هاست

این کار به وب سایت هایی که در محیط هاست مدیریت وردپرس اجرا می شوند، اعمال می شود. توصیه ی ما WPEngine،  Flywheel  و Kinsta، است که همگی مکانیسم های بسیار عالی ذخیره سازی را دارا هستند.

سیستم های کش کردن استفاده شده توسط این شرکت های هاست، در سطح بسیار پایین تر از افزونه های وردپرس هستند، به این معنی به مراتب اثر گذاری شان بیشتر است. علاوه بر این، آن ها برای کار با وردپرس و محیط هاست استفاده شده در آن نیز تنظیم شده اند که باعث افزایش بیشتر  تاثیرگذاری آن می شود.

اگر شما از هاست مدیریت وردپرس می کنید، ما به شما توصیه می کنیم به طور کلی از هیچ افزونه ی کش کردنی استفاده نکنید. در واقع، بسیاری از چنین هاست هایی حتی از افزونه های ذخیره سازی استفاده نمی کنند به دلیل این واقعیت که این افزونه ها از سیستم کش کردنی استفاده می کند که به احتمال زیاد درون این سیستم ها پیاده سازی شده است.

نوشتن کد کارآمد

این مورد برای افرادی است که کدنویسی می کنند. ما نمی خواهیم در اینجا وارد جزئیات بشویم، اما اولین چیزی که شما باید به عنوان یک کدنویس از آن آگاه باشید این است که وردپرس بطور داخلی چگونه کار می کند.

برای مثال، اگر شما در حال نوشتن متا داده برای یک پست هستید و دستور زیر را فراخوانی می کنید:

وردپرس در واقع تمام متا داده ها را برای این پست بازیابی می کند. بنابر این داشتن 50 فراخوانی جداگانه ی  get_post_meta()  برای بازیابی اطلاعات یک پست بی فایده نیست.

مورد بعدی که شما باید بدانید این است که در وردپرس چگونه از transients  به درستی استفاده کنید. transients  یک نوع راه حل ذخیره ی شی با تاریخ انقضا می باشد. شما می توانید از آن برای ذخیره ی سربرگ و پاورقی استفاده کنید که واقعا در طول زمان تغییر نمی کنند، مگر در شرایط بسیار خاص. در این شرایط شما کش را به سادگی خالی می کنید.

نتیجه

کش کردن یک  تکنولوژی جدید است که سرعت وب سایت شما را بدون هزینه ی خاصی، بطور شگفت انگیزی افزایش می دهد. هنگامی که از کش کردن به درستی استفاده شود، نه تنها سرعت بارگذاری وب سایت تان افزایش چشم گیری خواهد داشت، بلکه حتی بار اضافی بر سرور را هم کاهش می دهد.

اگر شما تا به حال از کش کردن صفحات وب خود استفاده نکرده اید به مقاله ” اهمیت استفاده از کش (CACHING) در وردپرس” بروید و با افزونه های آن آشنا شوید.


آموزش سئو

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : سایت ,اطلاعات ,استفاده ,سرور ,حافظه ,بارگذاری ,سرعت بارگذاری ,بارگذاری سایت ,ذخیره سازی ,وقتی کاربری ,سایت چیست ,هاست مدیریت وردپرس
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بیوگرافی گپ کرمان کرمان گپ گروه تلگرام کرمان کتابخانه آیت الله جلیلی کرمانشاه سفر تکوین اشعار ناب دکتر مرتضی مرتضایی فر Ck45,mo40,spk,spknl,سمانته,میلگرد,ورق,فولاد,تسمه,لوله,نبشی,ناودانی بهترين کسب و کار اينترنتي یونولیت,یونولیت سقفی,شرکت مادفوم گل پونه افزایش جذب مشتری رستوران